AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Osmaniye’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında geçmiş dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kaplan’ı iş yerinde ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Gülsoy, Kaplan ile bir süre sohbet ederek çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

“Hayırlı İşler Ve Bereketli Kazançlar”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülsoy, Murat Kaplan’a hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

30 Bin Okul Bahçesi Görevlisi Alınacak! Başvuru Tarihi Ve Şartları Belli Oldu
30 Bin Okul Bahçesi Görevlisi Alınacak! Başvuru Tarihi Ve Şartları Belli Oldu
İçeriği Görüntüle

Gülsoy, ziyaret sırasında gösterdiği misafirperverlik ve samimi sohbeti için Kaplan’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.

Osmaniye’de Ziyaretler Sürüyor

Gülsoy’un Osmaniye’de farklı kesimlerle gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında vatandaşlar, esnaf ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmeye devam ettiği belirtildi.

Ziyaretlerin kentteki temasların ve karşılıklı istişarelerin sürdürülmesi açısından önem taşıdığı değerlendirildi.

Muhabir: Resul Özdil