Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği (OŞAD) Başkanı Mahmut Kaplan ile dernek yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen buluşmada, şehit yakınları ve gazilere yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Hizmetler ve yeni çalışmalar görüşüldü
Ziyarette, şehit aileleri ile gazilere sunulan sosyal hizmetler, mevcut destek mekanizmaları ve bu alanda hayata geçirilebilecek yeni çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kurum ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, ortak projelerle hizmetlerin daha da güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Şehit yakınları ve gazilere destek vurgusu
İl Müdürü Naci Yılmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı OŞAD Başkanı Mahmut Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yılmaz, şehit yakınları ile kahraman gazilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, bu kesime yönelik hizmetlerin aynı hassasiyetle sürdürüleceğini ifade etti.




