amuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
Yasanın kabul edilmesinin ardından AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Gülsoy, düzenlemenin hayata geçirilmesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu iradeye vurgu yaptı.
Gülsoy'dan Milli Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Seydi Gülsoy, açıklamasında Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin Genel Kurul'da kabul edilerek yasalaştığını belirtti.
Gülsoy, düzenlemenin “milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek” önemli bir yasal düzenleme olduğunu ifade ederek, yasanın Türkiye ve millet için hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Gülsoy, açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğine ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu kararlı iradeye de dikkat çekti.
“TBMM 28. Dönem 4. Yasama Yılını Tamamladık”
Gülsoy, yasanın kabul edilmesiyle birlikte TBMM 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın da tamamlandığını belirtti.
Geride kalan yasama yılını değerlendiren Gülsoy, milletin ihtiyaçlarına cevap veren önemli düzenlemelerin hayata geçirildiğini ifade etti. Yoğun ve verimli bir yasama döneminin tamamlandığını belirten Gülsoy, bundan sonraki süreçte saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydetti.
“Şimdi Sahada, Osmaniye'mizde Hemşehrilerimizle Bir Arada Olacağız”
Seydi Gülsoy'un açıklamasında Osmaniye mesajı da öne çıktı.
Yasama yılının tamamlanmasının ardından Osmaniye'ye döneceklerini belirten Gülsoy, kentte vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade etti.
Gülsoy, “Milletimizin ihtiyaçlarına cevap veren önemli düzenlemeleri hayata geçirdiğimiz, yoğun ve verimli geçen bir yasama yılının ardından şimdi sahada, Osmaniye'mizde kıymetli hemşehrilerimizle bir arada olacağız” ifadelerini kullandı.
Gülsoy'dan “Hayırlı Olsun” Mesajı
Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Seydi Gülsoy, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Gülsoy'un mesajı, yasanın Meclis'ten geçmesinin ardından Osmaniye'ye yönelik saha çalışmalarının da başlayacağına işaret etti.




