Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlenecek. Kadirli İlçe Müftüsü Yakup Etik, 5 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek programa Kadirlili vatandaşları aileleriyle birlikte davet etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilecek program, saat 20.00’de Kadirli Belediyesi Kültür Merkezi’nde başlayacak.
Yakup Etik’ten Kadirlililere Davet
Kadirli İlçe Müftüsü Yakup Etik, program dolayısıyla yayımladığı davet mesajında, “Değerli Kadirlili hemşehrilerim, kıymetli vatandaşlarımız” ifadeleriyle ilçe halkına seslendi.
Etik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle gerçekleştirilecek programa vatandaşların aileleriyle birlikte davetli olduğunu belirtti.
Din Görevlilerinin Üstlendiği Göreve Dikkat Çekti
Davet mesajında camilerin imarı, gönüllerin ihyası ve toplumun manevi rehberliği konusunda din görevlilerinin üstlendiği göreve vurgu yapıldı.
Din görevlilerinin Allah yolunda hizmet etmeyi ve vatandaşlara İslam dinini tebliğ etmeyi amaçladıklarını ifade eden Etik, haftanın anlam ve önemine dikkat çekerek vatandaşları programda görmekten onur, mutluluk ve memnuniyet duyacaklarını kaydetti.
Program Kadirli Belediyesi Kültür Merkezi’nde
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenecek program, 5 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Kadirli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Kadirli İlçe Müftülüğü tarafından yapılan davette, ilçe halkının programa aileleriyle birlikte katılabileceği belirtildi.





