Kaymakam Yunus Emre Akpınar ve İlçe Müftüsü Mustafa Arslan'ın katıldığı buluşmada aktif ve emekli din görevlileri bir araya geldi.
Hatay'ın Erzin ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında din görevlilerine yönelik buluşma programı gerçekleştirildi. Erzin Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte ilçede görev yapan din görevlileri ile emekli din görevlileri bir araya geldi.
Erzin İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamaya göre programa Erzin Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, İlçe Müftüsü Mustafa Arslan, ilçe vaizleri, Kur'an kursu öğreticileri, imam-hatipler, müezzin-kayyımlar ve emekli din görevlileri katıldı.
Erzin'de Din Görevlileri Bir Araya Geldi
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen program, Erzin Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlendi.
İlçede görev yapan din görevlilerinin yanı sıra emekli din görevlilerinin de katıldığı buluşmada, hafta dolayısıyla bir araya gelindi.
Programa katılan Erzin Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ve İlçe Müftüsü Mustafa Arslan da din görevlileriyle buluştu.
Müftü Arslan'dan Belediye Başkanı Elmasoğlu'na Teşekkür
Programda konuşan Erzin İlçe Müftüsü Mustafa Arslan, organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.
Arslan, programa ev sahipliği yapan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu'na, katılımından dolayı Kaymakam Yunus Emre Akpınar'a ve davetlilere şükranlarını iletti.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Arslan, görev yapan ve emekli olan tüm din görevlilerinin haftasını kutladı.
Program Dua Ve Hatıra Fotoğrafıyla Sona Erdi
Erzin Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Program, ikramların ardından yapılan dua ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.
Erzin İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen buluşmaya ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.





