Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan saha olayına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sahaya çakmak atan kişinin tespit edildiğini ve bu şahsın 1 yıl boyunca futbol müsabakalarından men edildiğini duyurdu.

Sakaryaspor’da Kritik Günler Yaklaşıyor!
Sakaryaspor’da Kritik Günler Yaklaşıyor!
İçeriği Görüntüle

Başakşehir Galatasaray Maçı 9. Hafta Heyecanı2

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık 2025 tarihinde oynanan maçta sahaya atılan çakmağın Galatasaraylı futbolcu Kazımcan Karataş’ın yüzüne isabet ettiği belirtilerek, konuyla ilgili Spor Suçları Soruşturma Bürosu tarafından 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Fenerbahçe Başkanlık Seçimi 20 21 Eylül’de1

Olayın kamera kayıtlarının titizlikle incelendiği ve eylemi gerçekleştiren şahıs hakkında gözaltı talimatı verildiği aktarılan açıklamada, maddi gerçeğin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması için soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Muhabir: Sude Nur Koç