Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe yönetiminin üye çalışmalarıyla ilgili açıklama yapıldı. MHP Bahçe İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, göreve gelmelerinin ardından geçen 90 günlük süreçte yaklaşık 253 yeni üyenin partiye katıldığını duyurdu. Kılıç, üye sayısındaki artışın partiye duyulan güvenin ve aynı ülkü etrafında bir araya gelen vatandaşların birlikteliğinin göstergesi olduğunu ifade etti.
MHP Bahçe İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçede yürüttükleri çalışmaların ve yeni üyelerin katılımının önemine değindi. Görevde geçirdikleri ilk 90 günlük dönemi değerlendiren Kılıç, partiye katılan her yeni üyenin kendileri açısından yalnızca sayısal bir artış anlamına gelmediğini, aynı zamanda ortak hedefler etrafında buluşmanın bir ifadesi olduğunu belirtti.
90 Günde 253 Yeni Üye
MHP Bahçe İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, göreve geldikleri günden itibaren geçen 90 gün içerisinde yaklaşık 253 kişinin partiye üye olduğunu açıkladı. Kılıç, paylaşımında bu katılımların partiye duyulan güveni, geleceğe yönelik umudu ve aynı ülkü etrafında birleşen vatandaşların dayanışmasını yansıttığını ifade etti.
İlçe başkanlığı döneminin ilk üç ayına ilişkin değerlendirmede bulunan Kılıç, üye çalışmalarının yanı sıra gönül bağlarının güçlendirilmesine de önem verdiklerini vurguladı. Açıklamasında, partiye katılan her kişinin kendileri için ayrı bir değer taşıdığını belirten Kılıç, birlik ve beraberlik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
“Makamla Değil, Gönüllerle Büyümeye Talibiz”
MHP Bahçe İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, açıklamasında siyasi çalışmalarını samimiyet ve gönül bağı üzerine kurduklarını belirterek, “Biz makamla değil, gönüllerle büyümeye; sözle değil, samimiyetle yol yürümeye talibiz” ifadelerini kullandı.
Kılıç, bugün yürütülen çalışmaların gelecekte daha güçlü bir Bahçe ve Türkiye hedefinin temelini oluşturduğunu dile getirdi. Partiye yeni katılan üyelerin ortak hedefler doğrultusunda bir araya gelmesinin önemine dikkat çeken Kılıç, kendilerine destek veren ve partiye katılarak bu sürece katkı sunan tüm üyelere teşekkür etti.
“90 Gün Bir Başlangıç”
Görevde geçen 90 günlük dönemi başlangıç olarak nitelendiren Ahmet Kılıç, yaklaşık 253 yeni üyenin katılımını memnuniyet verici bir gelişme olarak değerlendirdi. Kılıç, önümüzdeki süreçte daha geniş bir katılımla çalışmalarını sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, mevcut üye artışının kendileri için daha büyük hedeflere yönelik bir başlangıç olduğunu ifade etti.
Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik mesajı veren MHP Bahçe İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, partiye gönül veren ve çalışmalara destek sunan herkese teşekkürlerini iletti. Kılıç, paylaşımını “Birliğimiz daim, davamız kaim, üç hilalimiz her daim payidar olsun” sözleriyle tamamladı.
MHP Bahçe İlçe Başkanlığı’nın önümüzdeki dönemde yürüteceği çalışmalar ve üyelik faaliyetlerinin nasıl ilerleyeceğine ilişkin ise paylaşımda ayrıca bir takvim açıklanmadı.




