Program kapsamında İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Erol Tabak, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelindi. Gerçekleştirilen görüşmede ilçedeki çalışmalar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Cuma Pazarı’nda Esnafın Sorunları Dinlendi
Programın devamında Cuma Pazarı ziyaret edilerek esnafla bir araya gelindi. Esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılar, artan maliyetler ve düşen alım gücünün işlerine ve günlük yaşamlarına etkileri dinlendi.

Esnafın talepleri ve karşılaştığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, vatandaşların da gündeme ilişkin değerlendirmeleri dinlendi.
Düğüne Katılarak Mutluluklarına Ortak Oldular
Düziçi programı kapsamında Gökçayır Köyü Muhtarı Ergün İş’in yeğeninin düğününe de katılım sağlandı. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan heyet, aileye hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerin ardından ilçedeki temasların vatandaşların ve esnafın sorunlarını yerinde dinlemek açısından önemli olduğu belirtildi.





