FG Motos Oto Galeri, Düziçi'nde açıldı. Salı günü saat 14.00’te gerçekleşen açılışa Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım, Ufuk Yapı sahibi ve Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk Oğulcan, Milliyetçi Hareket Partisi Düziçi Belediye Başkan A.Adayı Celal Donbaloğlu, İbrahim Rüştü Donbaloğlu,Av. Mithat Soner Karınlı, Mhp Bostanlar Köyü Başkanı Ali Dağlı, ve Osman Divlim Katıldı.


Galip Divlim ve Şerbet Fatih Donbaloğlu ortaklığındaki FG Motors'un açılış töreninde Başkan Yıldırım, şunları söyledi" Galip ve Fatih kardeşlerimiz, gelecekleri adına bir iş yeri açtılar. Yapılan tüm duaları Allah kabul etsin. Bu zor günlerde kardeşlerimizi yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ederiz. Ticarette güler yüzlü ve dürüst olmak, bereketin artmasını sağlayacaktır. Güzel dileklerle yeni işlerinde başarılı olmalarını diliyoruz. Bol kazançlı ve bereketli günler görmelerini temenni ediyoruz.”

Uzunbanı mahallesi, Şehit Komiser Mustafa Sarı Caddesi, Ufuk yapı altında açılan FG Motors, marka ve model çeşitliliğiyle Düziçi'lilerin hizmetinde olacak. Otomobil dışında motosiklet satışı da yapan FG Motors'da sıfır ve ikinci el araçları, uygun fiyatla müşterilerine vermeyi bekliyor. Haber: Ersin Şimşek

fg motors düziçi