Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Murat Yalçın, Düziçi’nde Bulunan Esnaf Odaları ile buluştu.

15 Mart 2022 Salı günü akşam saat:18.30’da gerçekleşen programa ilçemizde ve Osmaniye’de bulunan esnaf Odaları katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Düziçi Madeni Sanatkarlar ve Esnaf Odası Başkanı Soner Türkoğlu “Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanımız Murat Yalçın beyin, ilçemiz Düziçi’nde bulunan Esnaf Odaları İle Buluşma ve Kaynaşma Yemeğine katılımlarımızdan dolayı Ben öncelikle bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonları ve toplantıları Düziçi’nde bulunan esnaf odalarımızla sık sık yapıp, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, esnafımızın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için gayret edeceğiz “dedi.

Daha sonra konuşan Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkan Murat Yalçın, ise “Öncelikle geçmiş dönem oda başkanlığı yapmış arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni başkan seçilen arkadaşlarımızı da tebrik ediyor ve kutluyorum.


Bugün burada bana destek veren 5 oda başkanımız ve yönetim kurulu üyeleriyle bir istişare programı düzenlemiş bulunuyoruz. Bu toplantımızı Osmaniye’de 13, Kadirli’de ise 7 oda ile yaptık. Bugünde Düziçi’nde bulunan toplam 5 odamızla yapıyoruz. Allah’ın izniyle 5 odamızda bizimle birlikte. Bundan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


Sizlerde biliyorsunuz ki şuan ki şoförler odasının olduğu yerde biz haftada bir gün Esnaf Sicil olarak Düziçi’nde hizmet veriyorduk. Arkadaşlarımız bu yeni dönem çalışmalara başladı. 1 Mayıs’tan itibaren Düziçi’nde çarşı merkezinde güzel bir yerde haftanın 5 günü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin sicil memuru hizmet verecek. Bununda buradan müjdesini şimdiden vermiş olayım. Artık hiçbir esnaf Osmaniye’ye gelmeyecek. Sizleri inşallah Osmaniye’ye gel – git derdinden kurtaracağız. Herkesin işi Düziçi’nde bitecek.

Ağaç dalıyla gürler. Burada birlik beraberlik olmaz ise benim tek başımıza gücüm hiçbir şeye yetmez. Ancak buradaki esnaf sanatkarlarımız ve yöneticileri bizimle birlikte olduktan sonra
Osmaniye merkezde ve ilçelerinde yasal olarak gücümüzün yetemeyeceği hiçbir şey yok. Ben 24 saat sizlerin hizmetindeyim. Ben koltukta oturmaya değil hizmet için geliyorum. Telefonum 24 saat açık. Gece 3’de dahi arayabilirsiniz. Burada şuan Osmaniye’den gelenlerle birlikte 13 tane oda başkanım var. Önümüzdeki dönem için daha güçlü bir şekilde geliyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim herkese sağlıklı uzun bir ömür versin.” şeklinde konuştu. Haber: Zeki Kurultak