Yeşildemir, konuşmasında birlik, beraberlik ve hizmet vurgusu yaparken, vatandaşların destekleriyle yerel yönetimde başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Samimi ve İçten Bir Başlangıç

Konuşmasına, "Gönlü güzel insanlar, akşamınız hayrolsun. Ramazanınız mübarek olsun" diyerek başlayan Yeşildemir, oruçların kabul olması temennisinde bulundu. Vatandaşlara hitaben "Zaferiniz kutlu olsun" diyerek, mitinge katılan herkese teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 03 22 At 10.40.54 Pm

Hizmet ve Birlik Mesajları

Yeşildemir, Ellek'te yaşayan herkesin bir aile olduğunu, her gün yeni yüzlerin bu güzel topluluğa katıldığını belirtti. "Bizim yolumuz, çizgimiz ve niyetimiz belli. Yalanımız olmaz, haramımız olmaz" diyerek, dürüst ve şeffaf yönetim anlayışını vurguladı.

Kadınların Yönetime Katılımı

Özellikle kadınların yerel yönetimde daha fazla rol alması gerektiğini belirten Yeşildemir, "Ya bir kadın belediye başkanı seçeceğiz ya da bir kadın başkan vekili" ifadelerini kullanarak, cinsiyet eşitliğine ve kadınların siyasetteki önemine dikkat çekti.

DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ DÜZİÇİ'DE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN MEME KANSERİ CERRAHİSİ

Gençlere Özel Vurgu

Yeşildemir, gençlere yönelik mesajlarında, "Aslan yürekli, yiğit yürekli gençler; bu bayrağa değer olacaksınız" diyerek, genç neslin öneminin altını çizdi. Gençlerin Ellek'i Osmaniye'nin ve Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağına inandığını ifade etti.

Yol Haritası ve Teşekkür

Belediye başkanı olarak geçmiş dönemde yapılan hizmetlerden bahseden Yeşildemir, "Durmak yok, yola devam" diyerek, gelecek planlarından bahsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" sözlerini hatırlatarak, birlik ve bütünlüğün önemine vurgu yaptı.

Konuşmasını, "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diyerek sonlandıran Abbas Yeşildemir, Ellek halkına teşekkürlerini sunarak, zaferin hep birlikte kazanılacağına olan inancını yineledi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK