İSTANBUL (AA) - Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin Türkiye'de değer yaratmak için var olduklarını belirterek, "Misyonumuz ticareti dijitalleştirmek, dijitalleştirirken de iyilik misyonumuz var. Ülkemize değer yaratmak için dijitalleştiriyoruz." dedi.

ShiftDelete.Net tarafından düzenlenen ve Hepsiburada'nın ana sponsorlarında olduğu SDN Summit 2024'ün açılışı, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış bölümünde Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin insanın inandığı şey için mücadele etmesi gerektiğin vurgulayarak, Bu, benim hayatımda, kariyerimde en pozitif etkiyi yapan şey oldu. O yüzden sizi mutlaka ve mutlaka inandığınız şeyleri denemeye davet ediyorum." diye konuştu.

Etkinliğe katılan gençlere seslenen Gökçetekin, Türkiye'ye kendi nesillerinden çok daha fazla katkı sunacak gençlerin inandıkları şeyleri denemeleri gerektiğini ve kendisinin sadece denemediği şeylerden pişman olduğunu söyledi.

Vodafone Pay Mobil Ödeme'den Anneler Günü kampanyası Vodafone Pay Mobil Ödeme'den Anneler Günü kampanyası

Gökçetekin, bilgisayar satmak için kurulmuş bir şirket olmaları dolayısıyla teknolojinin gönüllerinde çok önemli bir yeri olduğunu ve birçok alanda teknolojiyi geliştirdiklerini ifade etti.

Şirket olarak ürettikleri ekosistemin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Gökçetekin, "Biz Türkiye'de değer yaratmak için varız. Misyonumuz ticareti dijitalleştirmek ve bunu iyilik misyonuyla yapmak. Ülkemize değer yaratmak için dijitalleştiriyoruz." dedi.

Türkiye'de e-ticaretle uğraşan neredeyse bütün şirketlerin kendileriyle yola çıktıklarını ifade eden Gökçetekin, şunları kaydetti:

"Bugüne dek 400 bini aşkın şirketin dijitalleşmesini destekledik, 5 milyon kişinin geçimine katkıda bulunduk. 50 bin kadın girişimci yetiştirdik. Hedefimiz 120 bin kadın girişimci. Böylece ülkemizin kapsayıcı ve sürdürülebilir büyümesine, refahına katkı sağlıyoruz. Hepsiburada’nın ilk günden beri amacı pozitif etki yaratmak. Girişimci ruhumuzla oluşturduğumuz HepsiJet, Hepsipay ve HepsiAd gibi hizmetlerimize işletmelere uçtan uca anahtar teslim çözümler sunuyoruz."

- "Hepsiburada, dünyada karbon salınımı en düşük e-ticaret şirketi"

Gökçetekin, gençlerin, şirketlerin sadece kendinlerine yarattığı faydaya değil dünya için ve ülkesi için ne yaptığına baktığını, faydalı işler yapan markalarla devam etmek ve desteklemek istediklerini söyledi.

Değer bazda liderliğin çok önemli olduğuna dikkati çeken Gökçetekin, "Hepsiburada, dünyada karbon salınımı en düşük e-ticaret şirketi. İnovasyon sadece o gün işinizi geliştirmenize yetmiyor, bunun dışında dünyaya daha faydalı insan olmanızı sağlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Hepsiburada ayrıca, SDN Summit 2024 etkinliği kapsamında çalışmalarını tamamladığı "Drone ile Teslimat"ı da ilk kez tanıttı. Tanıtımda yapılan test uçuşuyla, Haliç Kongre Merkezi'nin bahçesinde deneme teslimatı gerçekleştirildi.

Test uçuşu yapılan tanıtım alanını ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin'den "Drone ile Teslimat" projesiyle ilgili bilgi aldı.





Kaynak: aa