Deva Partisi Düziçi ilçe binasında gerçekleşen kongrede tek liste halinde seçine katılan Ömer İşcan , İlçe başkanlığına seçildi.

Kongreye, DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi bölge koordinatörü Mustafa Satıcı,
Osmaniye İl Yönetim Kurulu Üyeleri,
Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner,
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Mustafa Şen katıldı.

Kongrede 23 delegenin oyunu alan İşcan, “Ülkemizin durumu belli, işsizlik oranı her geçen gün artıyor. Bizim amacımız bütün insanların yarınlar için güzel bir gelecek hazırlayacağız, çözüm haritamız belli ayrıştırmayacağız ayrışmayacağız.

Bizler DEVA Partisi olarak her kesimi bağrına basarak yılmadan partimizi gelecek seçimlere en güzel şekilde hazırlayacağız ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu ise
Mustafa Karamık,
Rıdvan Demir,
Fevzi Zağ,
Hüseyin Tuna,
Ökkeş Mart,
Fatma Asilli ve
Ferahnaz Uludağ’dan oluştu.

DEVA Partisi Delegeleri:

Ömer İşcan
Mustafa Karamık
Hüseyin Tuna
Fevzi Zağ
Sedat Kaya
Ökkeş Mart
Ferahnaz Uludağ
Fatma Asilli
Rıdvan Demir
Mehmet Kete
Halime Mülayim
Hamza Uludağ
Mustafa Yıldırım
Melikşah Kervan
Saim Karkın
Durdu Mehmet Çömez
Ferhat Altınok
Hasan Yılmaz
Ömer Gündeş,
Mehmet Asilli
Erkan Ümit Mart
Ömer Önce
Ferhat Yazgı’dan oluştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Düziçi ilçe kongresi için yaptığı yazılı açıklamada, Düziçi ilçe kongremiz merkez ilçe kongremizden sonraki yaptığımız üçüncü kongremizdir.

Bu anlamda özverili çalışmalarından dolayı kurucu ilçe başkanım sayın Ömer İşçan ve ilçe yönetim kururlu üyelerine partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İlimizde hızlı bir kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. İlçe kongrelerimizden sonra il kongremizi yaparak partimizin ilimizdeki kuruluş aşamasını sonlandırmak ve bunun akabinde saha çalışmalarına devam etmek istiyoruz.Her geçen gün halkımızın partimize olan teveccühü gerek Osmaniyemiz de gerekse ülkemizde artmaktadır. ülkemizin içinde bulunduğu derin sorunların çözümünde fikir üretmeyenler uzun süredir yürütülen kitleleri kutuplaştırma siyasetini güderek gündem oluşturmaya çalışmaktadır. biz tüm sorunların çözümü için gece gündüz çalışıp politikalar üretiyoruz. laf üreterek söz dalaşlarına girerek siyaset yapmadık yapmayacağız. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte hukukun üstünlüğü ilkesi kalmamıştır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ hukuk devleti niteliğini kaybetmiştir. Anayasanın bağlayıcı bir metin olarak kabul edilmediği bir ülkede hukukun üstünlüğünden de hukuk devletinde de bahsetmek mümkün değildir.

Hükümet yoksulluk vatandaşların kaderidir buna sabredeceksiniz diyerek vatandaşlarımızı yoksulluğa alışmaları için ne yapmaları gerektiğini öğretmeye başlamıştır.

Ülkemiz gerek covid salgını gerekse sosyal ve ekonomik problemler açısından çok zorlu bir dönem içresindedir, ancak iktidar temsilcileri sadece kendini düşünmekte ve adeta bu ülkede yaşamıyormuş gibi demeçler vermektedir ancak halkım bunlara inanmıyor sabırla gününü bekliyor ve sandık geldiğinde öyle bir cevap verecek ki bu cevap bizi iktidar yaparken mevcut iktidarı ise tarihin kara sayfalarına gömecektir. çünkü bu iktidar işsizlik demek bu iktidar israf demek bu iktidar pahalık demek bu iktidar borç batağına sürüklene esnaf demek.

Bu kötü yönetimin sonucunda osmaniyemiz de maalesef hak ettiği konuma gelememiştir. Bunun Temel nedeni siyasilerin duyarsızlığıdır. bu sorunların çözümü deva partisidir çünkü sayın genel başkanımız ali babacan ülke sevdasıyla yola çıkmış ve yola çıkarken kendi gibi insanları etrafında toplamıştır bizler ise Osmaniyemizi hak ettiği konuma getirmek içi bu yola başımızı koyduk sonuna kadarda mücadelemize devam edeceğiz. İlçe başkanlarımda kendi ilçelerinde durmadan yılmadan sonuna kadar mücadele ediyorlar. Bu mücadele aynı partimizin logosu gibi damla damla başladı ve sonra çağlayan bir nehre dönüştü.

Sözlerimi Mehmet Akif’in bizim gibi iz bırakanlar için kaleme aldığı şu cümleyle bitirmek istiyorum. İz bırakanlarla senin aranda bir fark var sadece onlar ömür boyu gayret ediyorlar sen ömür boyu hayret ediyorsun biz gayret etmeye onlar hayret etmeye devam edecekler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum teşekkür ederim ifadelerini kullandı. Haber: Fatma Şimşek Fotoğraf: Enes Şimşek