Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, çeve yoluna bulvar kazandırmak için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Öner burada gazetemize yaptığı açıklamada, Çevre yolun zemin sertleşme işlemi yapılmaya başlandığını, kalitesiz hafriyatı kaldırdıklarını ve Teleferik istasyonundan yapılacak olan otopark için çıkarılan hafriyatların bu bölgede kullanıldığını ifade etti.

Öner yaptığı açıklamanın devamında, Düziçi'nin girişinden Sabunçayına kadar 15 klometrelik mesafede asfaltma çalışması yapacağız fakat ilk olarak Türkiye petrolleri ile Toki konutlarına kadar olan bölüm asfaltlanacak ve köprüler genişletilecek.

BİSİKLET YOLU YAPILIYOR

Toplam 9 kilometrelik bisiklet yolu olacak. Teleferik, Kaplıca, Şelale'ye gitmek için kullanılan güzergâh olduğu için büyük önem arz ediyor. Biz Teleferik tesisine yıllık 500 bin turist bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=53449fR1uPQ&t=314s

Düziçi'ne Gençlik Kampı Yapılıyor

Her ilde bir gençlik projesiyle Düziçi'ne 31. ‘si yapılcak olan kampa yıllık 25 bin tane öğrenciyi burada ağırlayacağız . Bunların geçiş yolu çevre yolu olacak bu yüzden şehrimize yakışır bir şekilde orta revüj aydınlatmamız, ağaçlandırma, duraklarımız yapılacak.

Adana büyükşehir belediyesi, Düziçi Belediyesinin kardeş belediyesinin kardeş belediyesi ve bizim 5 buçuk kilometrelik asfalt çalışmasını onların desteğiyle tamamlayacağız. Haber: Ersin Şimşek