Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentin inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle bir araya gelmek üzere İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Beyazgül, Dernek Başkanı Emin Demirkol ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirdiği toplantıda sektörün sorunlarını dinleyerek, Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki çalışmalarını paylaştı.

Başkan Beyazgül, İnşaat Sektörüne Desteğini Sürdürüyor

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, ziyaret sırasında inşaatçıların karşılaştığı sorunları ve taleplerini dikkatle dinleyerek, kentin genelinde yürütülen altyapı ve yol çalışmalarına vurgu yaptı. Kent genelindeki inşaat bölgelerinde yoğun bir şekilde devam eden altyapı çalışmalarının, vatandaşların mağdur olmaması adına titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Geçmiş ve Gelecek: Başkan Beyazgül'ün 5 Yıllık Hizmet Raporu

Başkan Beyazgül, 5 yıllık hizmet süresinde gerçekleştirilen projeleri ve kentteki değişimi detaylı bir şekilde paylaştı. Katılımcılara, gelecek dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan, Şanlıurfa'nın inşaat alanındaki vizyonunu daha da güçlendirmek adına atılacak adımları anlattı.

Teşekkürler ve Dilekler: İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği'nden Başkan Beyazgül'e Destek

Dernek Başkanı Emin Demirkol, Başkan Beyazgül'e nazik ziyareti için teşekkür ederek, başarılar diledi. Başkan Beyazgül ise tüm inşaatçılara kolaylıklar dileyerek, alın terinin önemine vurgu yaparak sektöre olan desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Şanlıurfa'da inşaat sektörü, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle daha da güçlenmeye devam ediyor.

Kaynak: Foto: İGFA