Çamiçi'deki vatandaşlarla bir araya gelerek iştişarelerde bulundu ve mahalle başkanı ile mahalle sakinlerine teşekkür etti. Ayrıca, Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Düziçi Belediyesi Yeni Dönem Encümen ve Komisyon Atamaları Açıklandı Düziçi Belediyesi Yeni Dönem Encümen ve Komisyon Atamaları Açıklandı


Hakan Dallı ve Musa Kerse, Ellek ve Yarbaşı beldelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve ilgi gördü. Söğütlugöl köyü yollarının bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi ve Selverler köyünde köylülerle bir araya geldi. Gökçayır köyünde vatandaşlarla buluşan Dallı, hizmetkar olmanın önemini vurguladı.


Bostanlar köyünde İlçe Başkanı Mehmet Çillem ve Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şen ile birlikte köylülerle buluşan Hakan Dallı ve Musa Kerse, kıymetli büyüklerine teşekkür etti. Son olarak, Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.


Dallı'nın beldeleri ziyareti, seçim çalışmalarına yönelik halkla buluşmalarını ve vatandaşların taleplerini dinlemesini içeriyor.Ersin Şimşek 

Editör: Ersin ŞİMŞEK