İba, Osman Aygün, Ökkeş Bahadır Özkan, Halil Çimen, Fadime Çimen, Ali Aygün, Hacı Aygün, Hasan Aygün, Bilal Aygün, Yusuf Aygün, Mehmet Kıra., Yahya İçkin, Fatih Kurt, Fadime Kurt, İbrahim Kurtbeyoğlu, Ahmet Ersoy, İsmail Kurt, Resul Kurt, Veli Aygün, Mehmet Aygün, Mehmet Aygün, Ümit Türk, Ali Fuat Aygün, Mehmet Bardak, Abdullah Erdönmez, Bekir Aygün ve ailelerinin de aralarında bulunduğu geniş katılımcı topluluğa hitaben, toplanmanın halkın gücünü ve birliğini simgelediğini vurguladı.


İba, konuşmasında, "Sizler sayesinde, eleştirilere karşılık verebilecek bir duruş sergiliyoruz. Her türlü eleştiriye karşı, burada, halkımızın desteğiyle cevap vermeye hazırız," dedi. Hayatı boyunca toprakları için hiçbir zaman utanç verici bir iş yapmadığını ve yapmayacağını belirten İba, arkasında duran halkın en büyük güç ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Whatsapp Görsel 2024 03 22 Saat 10.40.50 C6F76734


Partiye yeni katılan üyelerin ve ailelerinin de katıldığı bu özel günde, İba, gelecekte halkı asla utandırmayacağının sözünü verdi ve oylarına ile desteğine layık olma amacını tekrarladı.


AK Parti çatısı altında birleşen her yeni üye ile birlikte, parti ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini belirten İba, "Bu yolda, gönülden bir bağla ilerlemekteyiz. Gönül işi, yazılıp çizilerek değil, kalpten gelen bir bağ ile gerçekleşir," dedi.

Düziçi'nde Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı Düziçi'nde Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Whatsapp Görsel 2024 03 22 Saat 10.40.49 0752E164
Partiye katılan hanım ablalar, analar ve bacılar gibi her kesimden insanın fedakarlıklarına minnettar olduğunu belirten İba, yeni katılan üyeleri ve ailelerini özellikle selamladı.


İba, konuşmasını, tüm katılımcılara teşekkür ederek sonlandırdı ve "Ayağınıza sağlık, sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Birlikte, daha güçlü ve büyük bir aile oluşturuyoruz. Allah'ın izniyle, bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz," diyerek güçlü ve birleşik bir geleceğe olan inancını dile getirdi. Ersin Şimşek

Editör: Ersin ŞİMŞEK