Mahmut Yaş, “Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayacaktır”

CHP Osmaniye milletvekili aday adayı Mahmut Yaş CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla geçtiğimiz günlerde Hatay'da düzenlenen CHP grup toplantısına katıldı.

Türkiye'nin güncel siyasi konuları hakkında önemli tartışmaların yapıldığı ve partinin stratejilerinin belirlendiği toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Osmaniye milletvekili aday adayı Mahmut Yaş grup toplantısının ülkemizin ve ittifakın geleceği için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Yaş, değerlendirmesinde Millet ittifakının hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmek için bu toplantıda önemli bir fırsat yakalandığını kaydetti.

Öte yandan Toplantıda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partinin yaklaşan seçimler için hazırlıklarını ve stratejilerini anlattı.

Ayrıca, ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasi durumu hakkında görüşlerini paylaştı.

Milletvekili aday adayı Mahmut Yaş, Kılıçdaroğlu'nun partisinin hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Sonuç olarak, CHP Osmaniye milletvekili aday adayı Mahmut Yaş Mahmut Yaş'ın Hatay'daki CHP grup toplantısına katılım değerlendirmesini “Partimiz ve ittifakımız seçimlerde başarılı olması için çaba göstererek, Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayacaktır”

Haber: Ersin Şimşek

Sabır Gazetesi