Türkiye genelinde ürettiği tatlı çeşitleriyle bir marka haline gelen Tatlıcı Köse 36.şubesini Düziçi ’ne açtı.

Tatlıcı Köse Telefon Numarası 0328 876 30 00

Şubenin açılışını Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner,
Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir,
Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar,
Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım,
Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Çillem,
Chp İlçe Başkanı Mustafa Şen,
Mhp İlçe Başkanı Fatih Mart,
İl genel meclis üyeleri ve Köse Pastaneleri sahibi Mahmut Karahan gerçekleştirdi.

Tatlıcı Köse Düziçi Pastanesi
Tatlıcı Köse Düziçi Pastanesi

57 Yıllık Tatlıcı Köse

Açılışta konuşan Tatlıcı Köse Pastaneleri sahibi Mahmut Karahan, babamızdan aldığımız 57 yıllık bu bayrağı iyi bir şekilde götürmeye çalışıyoruz.

Düziçi ’nde 36. Şubemiz açarak ağımızı genişlettik. Ülkemizde tatlıcılık sektöründe yaşanan gelişmeler ve damak lezzetine olan ilginin artması bilhassa yöresel firmaların bulundukları bölgelerde başarılı olması ile birlikte rekabeti ve kaliteyi de beraberinde getirmektedir.

Adana'da doğan ve bu gün Türkiye'de bir marka haline gelen Tatlıcı Köse bayi açılışlarını da ardı ardına gerçekleştirmektedir.

Yeni açılan firmamızın şehirde rekabeti ve kaliteyi arttıracağına ve bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Tatlıcı Köse firması olarak ailelerimizin değer verdiği kalite ve hijyen gibi değerlere bizlerde müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet ederek cevap vereceğiz.

Tatlıcı Köse Düziçi Pastanesi
Tatlıcı Köse Düziçi Pastanesi

Düziçi Büyümeye Devam Ediyor

Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner ise ilçemiz her geçen gün biraz daha büyüyor biraz daha gelişiyor.
Bu gelişmede büyümede katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün tatlıcı köse diye bildiğimiz pastane zincirinin 36. Şubesi Düziçine açılacak. Mahmut Karahan bey sayesinde bu bölgede artık biz de tatlıcı kösenin tatlıları, börekleri, yaş pastaları ve kuru pastaları ile karınlarımızı doyuracağız. Bu Lezzetli ürünleri burada ilçemize kazandıran Ünal Köksal beye hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

https://youtu.be/O_AnnwOaaM0

Düziçi 'ne Marka Getirdik

Düziçi Tatlıcı Köse Pastane Sahibi Ünal Köksal, Düziçi ‘ne marka getirmek için araştırmalar yaptık. Adana Köse tatlı şubelerini gezdik, arkadaşlarla görüştük. Düziçi’ne şube vermeleri için görüşmeler sonucunda ilçemize Tatlıcı Köse’yi açmaya karar verdik.

İlçede hizmet verebilmek için iş yerimizi düzenledik, bu düzenleme de katkısı olan sayın belediye başkanımız Alper Öner ve diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi. Haber: Fatma Şimşek