Türkiye Belediyeler Birliği'nde (TBB) Osmaniye ilimizi temsil edecek meclis üyeleri seçildi. Başkanımız İbrahim Çenet başkanlığında gerçekleştirilen seçimler, Belediye Nikâh Salonu'nda ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda, TBB doğal üyesi olan Belediye Başkanımız İbrahim Çenet divan başkanlığı görevini üstlenirken, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba katip üyelik yaptı.

Serik'te bayramlaşma programı düzenlendi Serik'te bayramlaşma programı düzenlendi

Tbb Mecli̇si̇nde Osmani̇ye’yi̇ Temsi̇l Edecek Üyeler Beli̇rlendi̇ (5)

TBB Meclis Üye Seçimlerinde gerçekleştirilen gizli oylama sonucunda, asil üye olarak Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz ve Osmaniye Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Eroğlu seçildi. Yedek üye olarak ise Cevdetiye Belde Belediye Başkanı Mehmet Özer ve Böcekli Belde Belediye Başkanı İbrahim Çerçi oy çokluğuyla seçilmişlerdir.

Tbb Mecli̇si̇nde Osmani̇ye’yi̇ Temsi̇l Edecek Üyeler Beli̇rlendi̇ (3)

Başkan İbrahim Çenet, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, "Osmaniye'yi en iyi şekilde temsil edecek üyelerimizi belirlemiş bulunmaktayız. Görev alacak tüm üyelerimize başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde ilimizin hak ettiği hizmetleri almasını sağlayacağız" dedi.

Tbb Mecli̇si̇nde Osmani̇ye’yi̇ Temsi̇l Edecek Üyeler Beli̇rlendi̇ (1)

Seçilen üyeler, TBB Meclisi'nde Osmaniye'nin sorunlarını dile getirecek ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Biz de Sabır Gazetesi olarak, Osmaniye halkı adına yapılan bu seçimin hayırlı olmasını dileriz.

Editör: Mustafa Düzenli