Düziçi’nde faaliyet gösteren Basın Yayın Organı Temsilcileri 2 Şubat 2022 Çarşamba günü Avukat Mutlu Çerçi’nin Misafiri Oldu.

Avukay Mutlu Çerçinin Hukuk Bürosunda gerçekleşen programa; Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi & Zekice Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Düziçi Gündem TV Yönetici Zeki Kurultak, Anadolu Ajansı & Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Sabır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Şimşek, İhlas Haber Ajansı Düziçi Muhabiri ve Düziçi Farsak TV Sayfa Yöneticisi Merden İslah, Demirören Haber Ajansı Düziçi Muhabiri & Düziçi Şeker Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Düziçi Gündem TV Sayfa Yöneticisi Kamil Şeker, Düziçi Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Düziçi Gündem TV Sayfa Yöneticisi Fahri Tıraş ile Düziçi Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Düziçi Gündem TV'nin Sayfa Yöneticisi Abdurrahman Keleş katıldı.

Yerelde ve Ulusalda Faaliyet Gösteren Düziçi Basın Yayın Organı Temsilcileri ile Avukat Mutlu Çerçi Gündeme Dair sohbet Ederek Fikir Alışverişinde Bulundular. Haber: Zeki Kurultak