Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan adayı Mimar Haydar Aktürk, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Aktürk, mesajında 6 Şubat depreminin ardından şehri birlik ve sevgi içinde yeniden inşa etme vurgusu yaptı.

İskenderun'da özel gereksinimli bireylerin haklarıyla ilgili seminer düzenlendi İskenderun'da özel gereksinimli bireylerin haklarıyla ilgili seminer düzenlendi

Depremin yaralarını sarmaya çalışan Osmaniye halkına hitaben Aktürk, "6 Şubat depremi sonrası şehrimizi birlikte yeniden kuracağız" sloganını hatırlatarak, Sevgililer Günü'nün, birbirimize olan sevgimizi ve dayanışmamızı pekiştirme zamanı olduğunu belirtti. Aktürk, "Sevgi, bir toplumu bir arada tutan en güçlü bağdır. Osmaniye'mizin her köşesinde bu sevgiyi görmek, büyütmek ve yaşatmak istiyorum," dedi.

Mimar Haydar Aktürk, sevginin sadece bireyler arasında değil, kent, doğa ve geleceğe olan sevgiyle de ifade edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Belediye başkanı olması halinde, Osmaniye'yi sevgiyle dolu, huzurlu ve mutlu bir şehir yapma hedefini paylaştı.

Sevgililer Günü vesilesiyle, Osmaniyelilere sevdikleriyle birlikte mutlu anlar geçirmeleri temennisinde bulunan Aktürk, "Sevgi paylaştıkça büyür. Osmaniye'mizde kaybolan sevgi ve umudu birlikte yeniden büyüteceğiz," ifadelerini kullandı. Osmaniye'nin daha yaşanabilir ve mutlu bir yer haline gelmesi için birlikte çalışma çağrısında da bulundu.

Editör: Resul Özdil