Milletvekili İsmail Kaya, Düziçi'nde Ziyaretler Gerçekleştirdi
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Düziçi'ne gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Düziçi Kaymakamlığı, Muhtarlar Derneği Başkanı, Belediye Başkanlığı, Şehit ve Gaziler Derneği, Ak Parti Seçim Bürosu ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaya'nın ziyaretleri sırasında Düziçi Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile görüşerek, ilçedeki son gelişmeler hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Muhtarlar Derneği Başkanıyla yapılan görüşmede ise mahallelerdeki sorunlar ve ihtiyaçlar ele alındı.

Şehit ve Gaziler Derneği ziyaretinde ise Milletvekili Kaya, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mücadele ve fedakarlıkları için şükranlarını sundu. Ak Parti Seçim Bürosu ziyaretinde ise Kaya, partisinin seçim stratejileri hakkında bilgi verdi.

Esnaf ziyaretleri sırasında ise işletme sahiplerinin sorunlarını dinleyen Kaya, Düziçi'nin ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Kaya, ziyaretlerinin sonunda yaptığı açıklamada, Düziçi'nin gelişimi için ellerinden gelen tüm çalışmaları yapacaklarını ve ilçenin kalkınması için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Haber: Ersin Şimşek