AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti: “Türk bağımsızlık tarihinde ayrı bir anlamı olan, Çanakkale geçilmez sözünü tarihe altın harflerle yazdıran, kahramanlığın destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en manidar simgelerinden biri olan Çanakkale zaferi bir azmin ve inancın zaferidir.

Birkaç dakika sonra öleceğini bile bile en ufak bir tereddüt dahi etmeden, vatanı uğruna canlarını ortaya koyarak imkansızı başaran binlerce isimsiz kahramanımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir.

Cumhuriyet ve bağımsızlık üzerine kurduğumuz medeniyetimiz; Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında, 15 Temmuz'da azimli ve kararlı duruş sergileyen kahramanlarımızca inşa edilmiştir. Bizlerde bu mukaddes emaneti en iyi seviyeye taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Sözlerime son verirken, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümünde bizlere böyle kutsal bir emanet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın ve milletimizin bekası için bir an dahi tereddüt etmeden canını feda ederek, bu toprakları bizlere mukaddes bir vatan olarak emanet eden Aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle yâd ediyorum.”

Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu