Arnavut iş insanları Kosova’da buluşacak Arnavut iş insanları Kosova’da buluşacak

Metin Reklam, sektördeki köklü deneyimi ve büyüme stratejisiyle yeni bir işletme kompleksi hazırladı. Yeni kompleksinin açılışını kutlamak için sektör profesyonellerini ve iş dünyasının önde gelen isimlerini 29 Mart 2024 Cuma günü saat 17:00'de Kuzey Çevre Yolu'ndaki Yusuf Çenet Bulvarı'ndaki tesislerine davet ediyor.

Açılış töreni, şirketin sektördeki başarısını ve gelecek vizyonunu kutlamak için düzenleniyor. Metin Reklam Kurucu ve Yöneticisi Metin Bahçeci, "Bu yeni işletme kompleksi, şirketimizin büyüme stratejisinin bir parçasıdır ve sektöre yenilikçi bir soluk getireceğimizi umuyoruz." dedi.

Metin Reklam, Yeni İşletme Kompleksinin Açılış Töreniyle Sektöre Yeni Bir Soluk Getiriyor (1)Açılış törenine katılacak konuklar, tesisin modern tasarımını ve yenilikçi teknolojiyi yakından görebilecekler. Ayrıca, işletme kompleksi hakkında detaylı bilgi alacakları bir rehberli tur düzenlenecek.

Metin Reklam'ın yeni işletme kompleksi, sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor ve açılış töreni, bu önemli adımın kutlanacağı bir etkinlik olarak düzenleniyor. Sektör profesyonelleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geleceği bu etkinlik, işbirliği ve inovasyon için önemli bir platform olacak. 

Editör: Mustafa Düzenli