Düziçi’nin önemli simalarından olan Chp Osmaniye Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı ve Chp ilçe yönetim kurulu üyesi veteriner hekim Mahmut Yaş, üzümlü mahallesinde eş, dost ve akrabalarıyla bir araya gelerek iftar yemeği düzenledi.

Mahmut Yaş gazetemize yaptığı açıklama da, “Babam İshak Yaş ve tüm geçmişlerimiz için mevlid-i şerif okutturup iftar yemeği düzenledik. sağolsun dostlarımız ramazan bayramında bizleri yalnız bırakmadı. gelen ve gelmeyen bütün dostlarıma teşekkür ederim. Ramazanın anlamı paylaşmak, bölüşmek, yardımlaşmak olduğu için bu ramazan gününde böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. bütün dostlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

mahmut-yas-iftar
mahmut-yas-iftar

Chp Düziçi ilçe başkanı Mustafa Şen burada yaptığı açıklamada, “Mahmut kardeşim bugün bizleri bir araya getirdi. Sadece bizleri değil, sadece Chp’lileri değil tüm insanları bir araya getirdi. Zaten gönlümüzde yatan da bu. Bu ramazan günün de bizleri bir araya getirdiği için Kardeşim Mahmut’a teşekkür ederim.

Bu bir başlangıç. Artık Düziçi halkı kabuğuna sığmıyor. Özellikle kendi siyasi partimden bahsedeyim. Bu halk artık Osmaniye’de birinci sırada olmayı hak ediyor. Tüm Düziçi halkının yanında olacağına ianıyorum. Çıktığı yol kutsal ve doğrı bir yol. Düzgün bir siyasetçinin özelliklerin hepsi Mahmut’ta var. İnşallah partimiz için ilçemiz için, ülkemiz için hayırlı olur. “ifadelerini kullandı. Haber: Ersin Şimşek