Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetimi geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarette CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir’e Başkan Yardımcısı Şükrü Tozluklu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Şimşek, Resul Özdil ve Esef Gök eşlik etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile 2021/412 sayılı atama kararı ile Düziçi Kaymakamı olarak atanan Turgay İlhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek basının idarecilerin göremediği konularda ayna görevi üstlendiği söyledi.


Kaymakam İlhan Adana doğumlu olduğunu Dörtyol ilçesinde eğitim gördüğünü ifade ederek bölgeyi yakından tanıdığını söyledi.


Cihangir, “Osmaniye’lilerin tek amacı daha yararlı hizmetlerin yapılması. Sizlerin de şehre değer katacağına basın mensupları olarak eminim. Yeni göreviniz için size hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Basın olarak üzerimize düşen ne varsa sizinde sesinizi duyuracağımızı belirtmek isterim.” dedi.


Gazeteciliğin her şeyden önce objektif bir meslek olarak icra edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Cihangir; “ Objektif, tarafsız, doğru ve bunun sonucunda güvenilir gazeteciliğin bilincindeyiz.“ dedi. CGC