Başkan Olcar, ziyaretin önemine vurgu yaparak, "Osmaniye'nin değerli milletvekili Sn. Asu Kaya Hanımefendi, ilklerin vekili olmaya devam ediyor. Belediyemizi ilk ziyaret eden milletvekili olarak ve Kadirli ilçemizin, TBMM kayıtlarında ilk kez adını geçirerek bizleri onurlandıran vekilimize teşekkür ederiz." dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Osmaniye'de konuştu: Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Osmaniye'de konuştu:

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya'yı Ağırladı (3)Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ise ziyaret hakkında şu sözleri dile getirdi:

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya'yı Ağırladı (2)"Kadirli Belediye Başkanımız sayın Mustafa Mert Olcar'ı, Osmaniye Merkez İlçe Başkanımız sayın Ahmet Salgut, Kadirli İlçe Başkanımız sayın Enver Eker, Sumbas İlçe Başkanımız sayın Gazi Güveloğlu ve önceki dönem Osmaniye Merkez İlçe Başkanımız sayın Mert Su Kılıç'la makamında ziyaret ettik. Başkanımızla, belediye çalışanlarımızla ve Kadirli'li vatandaşlarımızla bir aradaydık. Mustafa Mert Başkanımıza ve emektar belediye çalışanlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum."

Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya'yı Ağırladı (7)Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya'yı Ağırladı (6)Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya'yı Ağırladı (5)Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya'yı Ağırladı (4)Bu samimi ziyaret, ilçe ve milletvekili arasındaki işbirliğinin ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı. Her iki taraf da ilçenin gelişimi ve halkın refahı için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek