Özellikle emekli maaşı müşterilerine yönelik sunulan promosyon ödemeleri ve düşük faizli özel ihtiyaç kredisi seçenekleri, emeklilerin bütçelerine katkıda bulunuyor.

Para12Halkbank'ın emeklilere özel paketi, emeklilere nakit ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Emekli maaşı müşterileri, Halkbank'a taşıdıkları maaşları karşılığında promosyon ödemelerinden yararlanabiliyorlar.

Para-4Ayrıca, düşük faizli özel ihtiyaç kredisi seçeneği ile emeklilerin bütçelerine uygun ödeme planları sunuluyor.

Para 5Avantajlar:

Devlet desteğiyle 10 tavşan aldı, 78 ayrı tavşan üretim merkezi açılmasına sağladı Devlet desteğiyle 10 tavşan aldı, 78 ayrı tavşan üretim merkezi açılmasına sağladı
  • Promosyon ödemeleri: Emekli maaşını Halkbank'a taşıyan müşterilere, maaş miktarlarına bağlı olarak 12.000 TL'ye varan promosyon ödemeleri sunuluyor.
  • Düşük faizli ihtiyaç kredisi: Emeklilere özel olarak düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 32.000 TL'ye kadar olan limit ve 36 aya varan vade seçenekleriyle emeklilerin bütçelerine uygun ödeme planları sunuluyor.

Para1

Başvuru ve Şartlar: Emekliler, Halkbank'ın sunduğu avantajlardan faydalanmak için emekli maaşlarını Halkbank'a taşımalı ve banka ile bir promosyon sözleşmesi yapmalıdırlar. Ayrıca, düşük faizli ihtiyaç kredisinden yararlanmak için gerekli belgeleri tamamlayarak başvuruda bulunabilirler.

Para-2Sonuç: Halkbank'ın emeklilere yönelik sunduğu özel paketler, emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına ve ekonomik planlamalarını yapmalarına yardımcı oluyor.

Para-1Bu paketlerle, emeklilerin hayat standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Halkbank, müşterilerine kolaylık sağlayan finansal çözümler sunmaya devam ediyor.

Editör: Resul Özdil