İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu,
Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç,
İyi Parti Düziçi İlçe Başkanı İbrahim Coşkun ve partililer Düziçi’nde esnafları ziyaret etti.

İyi Parti Düziçi İlçe Başkanı İbrahim Coşkun,
“Düziçi 85 bin nüfusu olan 55 bine yakın seçmeni olan 4 beldesi, 20 köyü, 24 mahallesi olan bir yerleşim yeridir.

İyi Partimiz bundan önceki seçimde 5 bin 600 civarında oy almıştır. Biz bu zeminde İYİ Partimizi 11 binin üzerine çıkarmak için teşkilat mensubu arkadaşlarımızla gayretli çalışmalarımız devam etmektedir.
Bu cesur yürekli iyi insanlarla gerek ilçemizde ve ülkemizdeki devlet kurumlarının çürümüşlüğü, hantallığı ve her türlü yolsuzluk ve haramzade bataklığın içerisindeki içeride ve dışarıda ülkemizin iyi temsil edilmediği ve de itibar kaybına sebep olduğu bu yönetim şeklinden bir an önce kurtulabilmek için biz değerli cesur insanlara bu devletin Türk milletinin ihtiyacı vardır. Biz bu duygu ve düşünce içerisinde çalışıp ülkemizi bulunması gereken en iyi yerde temsil edilmesi, itibar kazandırmak için gayretli bir çalışmalarımız devam etmektedir. Başaracağınıza inancımız ve umudumuz tamdır.” İfadelerini kullandı.

İyi Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu,

“Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Bunu hep birlikte vatandaş olarak yaşıyoruz.
Gezdiğimiz her yerde işçimizle görüşüyoruz. Çiftçimizle görüşüyoruz. Esnafımızla görüşüyoruz. Ve hepsinin muzdarip olduğunu, bugünden memnuniyetsiz olduğunu bizzat müşahede ediyoruz.

Türkiye yönetilemiyor. Onun için bu önümüzdeki seçim sistem seçimi olacak. Ahmet, Mehmet, Hasan, Hüseyin değil. Sistem seçimi arkadaşlar. Bu tek adam sistemi devam mı etsin? Yoksa kolektif bir şekilde yönetim sistemi olan parlamenter, güçlendirilmiş parlamenter sistem mi gelsin. Dolayısıyla büyük resim bu. Bu resme iyi bakmak lazım.

Vatandaşımızın da bu resme odaklanması lazım. Bugün geldiğimiz noktada bakın 4,5 yıl öncesine gidelim, bu sistem gelmeden dolar 4 lira 35 kuruştu. Geldiğimiz noktada 18 lira 25 kuruşu geçti.
Şimdi birileri hani gözümün içerisine bakın gözümün ışığına bakın diyordu ya. Gözünün ışığına vatandaş gittiğimiz yerde bakıyoruz diyor. Ne görüyorsunuz diyorum. Vallahi şeytanlık görüyoruz. Çünkü diyor o ışıkta bize yansıyan hiçbir şey bulamıyoruz. Şeytanlıktan başka bir şey yok. O ışığa baktıkça gelirimizin düştüğünü görüyoruz. O ışığa baktıkça biz malımızı ürettiğimiz anda ithalatı görüyoruz.

Çiftçimiz diyor ki ben mısırı tam hasat yapacağım ithalat geliyor. Dolayısıyla bana verilen ücret benim masrafımı karşılamıyor. Buğday üreticisi aynı şekilde diyor ki ben girdi maliyetlerinin altında eziliyorum. Süt üreticisi aynı, tavuk üreticisi aynı, yumurta üreticisi aynı, et üreticisi aynı. Dolayısıyla sosyal kesimlerin tamamı aynı şeylerden muzdarip. Bu sistem bu şekilde devam ederse bir kez daha bundan sonrası karanlık. Yani biz bunu referandum öncesinde de anlattık vatandaşa. Bu sistem Türkiye'ye felaket getirdi. Ekonomimizi dibe vurdurur. Hukuk sistemimizi çökertir. Liyakati ortadan kaldırır dedik. Ama demek ki tam anlatamamışız. Siyasetçiler olarak biz kendimizi kabahatli buluyoruz. Daha iyisini anlatmak için mücadele ediyoruz.

İYİ Parti siyasette öncülük yapıyor

İYİ Parti siyasette öncülük yapıyor. Dikkat edin genel başkan gezmeye başladıktan sonra muhalefet partileri de gezmeye başladı. Dolayısıyla Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi seçmen velinimettir. Dolayısıyla seçmene velinimet olduğunu hissettireceğiz. Bizlere de sayın vekillerim. Koltuk değil ayakkabı eskiteceksiniz. Direktifini veriyor. Bizler de o direktif doğrultusunda Türkiye'yi geziyoruz.
Osmaniye'de de birinci parti olma mücadelesini vereceğiz ve birinci parti olacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. İl Başkanımıza, ilçe teşkilatlarımıza, ilçe başkanlarımıza tüm teşkilat üyelerimize de güveniyoruz.


Bu cesur insanlar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde kuruluşunun üzerinden altı ay geçtikten sonra seçime giren bir siyasi partiyi parlamentoya taşıyan cesur yürekler. Biz inanıyoruz ki bu 4,5 yılda bunlar daha fazla çalıştılar.


Daha fazla çalışacaklar ve Türkiye'de inşallah İYİ Parti'yi iktidara taşıyacaklar. “ifadelerini kullandı. Haber: Ersin Şimşek