Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ni (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada, Müftü Çakmak'a teşekkür etti.


Müftülüğün topluma faydalı her türlü çalışmalarında desteklerine devam edeceğini belirten Cihangir, “Kent insanımız din görevlilerine her zaman sahip çıkıp desteklemiştir. Bu, dün olduğu gibi bundan sonrada bu şekilde devam edecektir. Hepimiz cami ve din konuları gündeme geldiğinde hassasiyetle yaklaşmaktayız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.


İl Müftüsü Ali Çakmak, basın mensuplarının, müftülüğün hizmetlerinin halka iletilmesinde büyük destek verdiğini söyledi.


Basının çok etkili bir güç olduğunu ifade eden Çakmak, “Basın olumlu kullanıldığı zaman daha büyük hizmetlere ulaşmış olunacaktır. Kurumumuzu ilgilendiren konularda yaşanan eksiklikleri bizlerle iletişime geçerek paylaşılmasını önemsiyoruz. Bu tür durumlarda anında gerekeni yapacağımızı bilmenizi istiyoruz. Zira bazı paylaşımlar, tüm dine maledilmeye çalışıyor ve bu da bizleri üzüyor. Toplumumuzun yararına yürüttüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kentimizde iletişime geçtiğimiz herkesin sıcak karşılamasını görmek bizler mutlu ediyor” şeklinde konuştu.


Cihangir, ziyaret sonunda Çakmak’a CGC yayını Güneysu dergisi, Çakmak da Cihangir’e Diyanet İşleri Başkanlığı Yayını İslam İlmihali verdi. CGC Basın