Sıfır kilometre araç almak isteyenler için çılgın bir fırsat sunan Fiat, Fiorino modelinde devasa bir indirim kampanyası başlattı.

Fiat'ın yeni kampanyası, sıfır araç sahibi olmayı düşünenler için oldukça cazip bir seçenek sunuyor. Peşin parası olmayanlar dahi taksitle araç sahibi olabilecekleri bu kampanya ile 253.900 TL'ye sıfır Fiat Fiorino'ya sahip olma fırsatını yakalıyorlar. Üstelik bu fiyat avantajıyla beraber 400.000 TL kredi desteği de sunuluyor.

Enkaz kentte kayısı hasadı: Tarladan 20 TL’ye yurt içine, 25 TL’den yurt dışına satılıyor Enkaz kentte kayısı hasadı: Tarladan 20 TL’ye yurt içine, 25 TL’den yurt dışına satılıyor

Sıfır kilometre araç alırken müşteri eğilimlerinde yaşanan değişimler, Fiat'ın bu kampanyayı başlatmasında etkili oldu. Artık araç almak isteyenlerin en önemli kriteri fiyat olurken, uygun fiyatlı araçlar tercih ediliyor. Fiat'ın hafif ticari araç modeli olan Fiorino, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor ve bu kampanya ile araç sahibi olmak isteyenler için önemli bir seçenek haline geliyor.

Fiat Fiorino'nun uygun fiyatıyla beraber sunduğu pratik kullanım ve düşük yakıt tüketimi gibi avantajlar, müşterilere ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu kampanya ile araç sahibi olmak isteyenlerin, Fiat yetkili satıcılarına başvurarak detaylı bilgi alabilecekleri belirtiliyor. Fiat, sıfır araç sahibi olmak isteyenlere bu fırsatı kaçırmamaları için çağrıda bulunuyor. 

Editör: Resul Özdil