Karmod'dan Güney Amerika'ya 6. modüler maden kampı projesi Karmod'dan Güney Amerika'ya 6. modüler maden kampı projesi

Emeklilerin, aldıkları 10 bin TL’lik maaşla geçinmekte zorlandığı ve birçok eylem gerçekleştirdiği günlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cumartesi günü yapılacak olan büyük Ankara mitinginde sevindirici bir haberi açıklayacağına dair kulislerde konuşuluyor.

Para-1Emeklilerin geçim sıkıntısı, özellikle en düşük gelir grubunda bulunanlar için büyük bir sorun teşkil ediyor. Aldıkları maaşlarla temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan emekliler, “Açlıktan ölmemek için yiyor, örtünmek için giyiniyoruz” ifadeleriyle sık sık tepkilerini dile getiriyor.

Para 7Son zamanlarda emekli maaşları konusunda çalışmalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, seçimden önce emeklilere vereceği ek ücreti açıklayacağı öne sürülüyor.

Para 3Erdoğan’ın, temmuz ayında açıklayacağı seyyanen zammı öne çekerek cumartesi günü yapılacak olan Büyük Ankara mitinginde 5 bin TL ek ücreti duyurmayı planladığı belirtiliyor.

Para 5Emeklilere verilecek olan 5 bin TL’lik ek ücret, mevcut maaşları olan 10 bin TL’yi 15 bin TL’ye yükseltecek olup, birkaç ay boyunca rahat bir nefes alabilmelerini sağlayacak.

Para Ceza Emekliler, bu ek ücretin kendileri için bir umut ışığı olduğunu belirtiyor ve “Buna şükürler olsun” diyorlar.

Para1

Editör: Ayşe Nur Hakkoymaz