Yoldaki tümsekler ve çukurlar, araçların alt takımlarına ciddi zararlar verirken, zaman zaman trafik kazalarına neden oluyor. Özellikle Çamiçi mahallesi ilçe girişindeki duble yol çalışması, Düziçi'nin tek giriş noktasındaki yolu neredeyse kullanılamaz hale getirdi.

Vatandaşlar, yolun bir an önce tamamlanmasını ve sorunların giderilmesini talep ediyor. Yıllardır devam eden çalışmalardan bıkan ve usanan vatandaşlar, yetkililere seslenerek, yolu kullanılamaz hale getiren durumun bir an önce çözülmesini istiyorlar.

Düziçi’nde Yol Çalışması Sürücülere Kâbus Oldu (2)Yol kenarlarına ve bazı bölgelere konulan reflektörlü dubaların çamurdan dolayı görünmez hale geldiğini belirten vatandaşlar, yaşanan durumun kabul edilemez olduğunu vurguluyorlar. Ayrıca, geceleyin yetersiz ışıklandırma ve uygun uyarı levhaları olmamasının da riski artırdığını dile getiriyorlar.

Yeni Yol Yapım Çalışmaları Başladı: Belediye Başkan Vekili Ökkeş Emirler'den Açıklama Yeni Yol Yapım Çalışmaları Başladı: Belediye Başkan Vekili Ökkeş Emirler'den Açıklama

Vatandaşlar, yetkililerin sorumluluklarını yerine getirerek yolu bir an önce düzeltmelerini ve ilçenin tek giriş yolunun durumuyla ilgilenmelerini istiyorlar. Gereken önlemlerin alınmasını talep eden vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırıyorlar.

Editör: Ersin ŞİMŞEK