Düziçi Mobil Uygulaması kullanılmaya başlandı. Günlük hayata büyük kolaylık sağlayacak olan mobil uygulama, Apple Store ve Google Play Store’a yüklenerek Düziçililerin kullanımına sunuldu.

Tüm kent cepte
Mobil Uygulamadaki Kent Bilgi Sistemi sayesinde akıllı mobil cihazların kullanıcıları Düziçi mobil uygulamasını indirerek, ulaşımdan şehir rehberine, kültür sanat etkinliklerinden haberlere, nöbetçi eczaneden taksi bulmaya, akıllı şehir hizmetlerinden, iş arayanlara, pek çok alanda Düziçili vatandaşlara sunulan kolaylıklardan faydalanabiliyorlar.
Bilgi İşlem Uzmanı Ömer OLCA tarafından tasarlanıp kodlanan ve Ahmet Mert'in Editörlüğünü yaptığı kent yazılımı hakkında konuşan Olca, Uygulamayı kullanan vatandaşların çok beğendiğini. Zengin içerikleri ile geliştirilmeye müsait uygulama çok kapsamlı tasarlandığını belirtti.
Sistem Yazarı Ömer OLCA Sadece Düziçine değil, bazı kategorilerde ulusal hizmet veren sistemin yarınlara ışık tutacağını, vatandaşlarımıza sosyal hayatlarında kolaylıklar sağladığını ifade etti.
Yardımlaşma Sistemi İle Yoksul Aileler Gözetildi,
İş İlanları ile Düziçi içinde onlarca işsiz vatandaşımız başvuru yaptı.
Nöbetçi Eczaneler Sistemi İle Artık Eczane Aranmaya Nokta Konuldu, Kullanıcılar Nöbetçi Eczanelerin Önüne Kadar Yol tarifi alabilmektedir. Düziçi İlçemizin Kültürel, tarihi ve coğrafi dokümanları ile, istenilen yere kolayca erişim sağlanabilmektedir. Sistem İçine Yakın Zamanda Kurulacak Canlı Kameralar İle Binlerce Gurbetçimiz Düziçini Canlı Akış Halinde İzleyebilecekler. Şehir içindeki birçok kategorideki işletme bilgilerine ulaşılacaktır.. Düziçi Mobil, Öğrencilerden Esnafına, Gurbetçisinden, Yoksuluna, Sağlık Sisteminden, Eğitim Sistemine, Acil Durum ve Afet Hallerinde İletişim Ağı Kesildiğinde İstikrarlı olarak çalışmasına kadar vatandaşlarımızın keyifle kullandığı Düziçine yakışır sistem. Şimdiye kadar Yüzden fazla aileye yardım ulaştıran Düziçi Mobil, İşsizlik konusunda da istikrarlı hizmet vermektedir. Kullanıcılarına anlık bildirimler ile bilgi verebilen Sistem Yoğun İlgi Gördü. Düziçi Sabır Gazetesinin haberlerininde yer aldığı


Sistemde Kısacası Yok Yok. Yer yer geliştirilen modüller ile Yeniliklerden Uzaklaşmayan Düziçi Mobilin Kullanım hedefi İlçe Nüfusunun %70 olduğu öğrenildi. Yurtdışında 500 den fazla kullanıcısının olduğu Düziçi Mobil uygulama 7/24 Online Teknik Destek veriyor.
Mobil Uygulama Store’larda
Günlük hayatta vatandaşlara rehberlik edecek olan ve akıllı şehircilik vizyonunda Düziçi’nde yaşamı kolaylaştıracak olan mobil uygulama Ücretsiz olarak Apple Store ve Google Play Store’a yüklenerek Düziçi’lilerin kullanımına sunuldu.
Haber: Ersin Şimşek