Düziçi Ülkü Ocakları yıllardır özlemini çektiği yeni hizmet binasının açılış töreni büyük bir coşku içerisinde,
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Ruhi Ersoy,
Atalan belediye başkanı Süleyman Yıldırım,
Mhp İl Başkanı Yusuf Çomu,
Ülkü Ocakları il başkanı Ahmet Sarpkaya,
Mhp ilçe başkanı Fatih Mart,
ilçe ocak yöneticileri ve değerli misafirlerin katılımlarıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölüm yıldönümünde gerçekleştirildi.


Türklerle özdeşlen Atların geçişiyle başlayan program, Ruhi Ersoy ve Düziçi Ülkü ocakları başkanı Kemalletin Geçit’in konuşması ile devam etti. Yıllardır özlemi çekilen Ülkü Ocakları hizmet binasına geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Düziçi Ülkü Ocakları Başkanı Kemalletin Geçit konuşmasında "
Üç aylık çalışma sonucunda ocağımızı bugün itibariyle açtık. Bizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederiz.
Ocağımızda nöbet sistemi oluşturduk.
En az iki kişi olacak ocağımızda gelen herkesi karşılayabileceğiz.
Aşçılık kursu açtık ve kursiyerler bu sayede hem para hem iş öğretiyoruz. Kızılayla birlikte kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi.

EN ÇOK ŞEHİT VEREN İLÇE

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy yaptığı açıklamada, Hizmetleriniz daim olsun. Düziçimiz Türkiye’nin en çok şehit veren ili Osmaniye, Osmaniye’nin en çok şehit veren ilçesi Düziçi. Bu sebepten dolayı Şehitler diyarının merkez ilçesi Düziçi. Şehitler geride kalanlar haysiyetle, onurla yaşasınlar, bayrağa, millete sahip çıkması için can vermiştir. Bizim onlara olan borcumuzu ödeyebilmemiz için onlara uygun şuurla hayat sürebilmemizle ancak mümkün. O sebeple Ocak ruhunun varlığı, şehitler diyarındaki bu varlığın temsili çok önemli. Bende bu çalışmalarınıza imkan sağlayan il ve ilçe ocak başkanlarının emeğine sağlık. ifadelerini kullandı .

Fırat Yılmaz Çakıroğlu ölümünün ardından 6 yıl geçti… 20 Şubat 2015 tarihinde henüz 24 yaşındayken İzmir Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürülmüştü. Fırat Çakıroğlu ölümünün yıldönümünde sevenleri tarafından anıldı.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu aynı zamanda Ülkü Ocakları Ege Ünivesitesi sorumlusuydu. Çakıroğlu, karşıt görüşlü öğrenciler ile yaşadığı kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 1 Ocak 1991'de Konya'nın Akşehir ilçesinde dünyaya geldi. 1996 yılında öğretmen olan annesi Özlem Çakıroğlu'nun Diyarbakır'a tayini üzerine çocukluğunu ve ilkokul yıllarını Diyarbakır'da geçirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiLOQKlzc9Q

Haber \ Enes Şimşek /