Yeni Kurulan Düziçi Orman işletme Müdürlüğü-ne Harun Demircioğlu atandı.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Andırın Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Harun Demircioğlu göreve başladı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, girişimlerimiz sonucunda Orman Genel müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonucunda Düziçi artık Orman İşletme Müdürlüğü olarak hizmet verecek. Biz hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek için gayret eden bir siyasi partiyiz. Bu anlamda devletimizi, vatandaşımızın ayağına getirerek yerinde yönetime önem veriyoruz.

Yeni Kurulan Düziçi Orman İşletme Müdürlüğüne Harun Demircioğlu
Yeni Kurulan Düziçi Orman İşletme Müdürlüğüne Harun Demircioğlu atandı

Orman işletme müdürlüğünün ilçeye büyük fayda sağlayacak

Düziçi’ne yakışı bir bina yapmayı planlıyoruz. Orman işletme müdürlüğümüz Düziçi’ne Orman teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,
Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner,
Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem,
Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz,
Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Kaya,
Personel Şube Müdürü Ahmet Ayyıldız,
Osmaniye Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek göreve başlaması münasebetiyle Düziçi Orman İşletme Müdürü Harun Demircioğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz yeni kurulan Düziçi Orman İşletme Müdürlüğünün birlik ve beraberlik içerisinde çok daha başarılı çalışmalara imza atılacağına inandığını belirtti.

https://youtu.be/3-ox9lG8_RA

İşletme Müdürü Demircioğlu Düziçi Orman İşletme Müdürlüğünü yapılacak çalışma ve hizmetlerle çok daha iyi yerlere taşıyacağını belirterek Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Bölge Müdürümüz Mahmut Yılmaz'a teşekkür etti. Haber: Ersin Şimşek