Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü, muhtelif orman işletme şefliklerinde 2024 yılında gerçekleştirilecek silvikültür işlerinin denetim ve kontrolörlük danışmanlık hizmetini ihaleye çıkardı. İhale, 1 Nisan 2024 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

İhale kapsamında, toplamda 1875 hektar alanda gençlik bakımı, sıklık bakımı, ilk aralama bakımı, koruya tahvil ve kültür bakımı işlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşe başlama tarihi, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde olacak ve süre 6 ay olarak belirlendi.

İhaleye katılacak olanların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ihale ilanında detaylı bir şekilde belirtilmiştir. İhale dokümanları, EKAP üzerinden görülebilir ve elektronik ortamda hazırlanan teklifler e-imza ile imzalanarak gönderilecek.

İhaleye katılmak isteyen yerli isteklilerin, belirlenen şartları yerine getirerek tekliflerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar EKAP üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

Silvikültür İşlerinin Denetim ve Kontrolörlük Danışmanlık Hizmet Alımı İşi İhale İlanı Detayları için tıklayın 

#ilangovtr Basın No ILN02008696