Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan ve beraberindeki heyet, Düziçi karma organize sanayi bölgesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

İlhan burada yaptığı açıklamada: Düziçi Karma Organize Sanayinin En Kısa Sürede Oluşturmak İçin Bundan Sonra da Yoğun Çaba Göstereceğiz

Düziçi’de kurulacak olan (DKOSB) Düziçi Karma Organize Sanayisi için yer seçim çalışmasının tamamlanmasının ardından en önemli adımın atıldığına dikkat çeken Kaymakamımız Turgay İlhan, bundan sonraki süreçte ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde hızla çalışacaklarını söyledi.

(DKOSB) Düziçi Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin oluşturulması sürecinde, çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi. Kurumlar ve kuruluşlar büyük emek sarf etti, en sonunda en önemli aşamalardan bir olan (DKOSB) Düziçi Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin yer seçimi tamamlanmış olup, bugünde organize sanayimizin yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemiz ve İlimiz için çok hayati bir öneme haiz, mutlaka olması gereken bir yatırım alanının olması bizleri sevindiriyor. Bu vesile ile Düziçi Organize sanayisinin yaşama geçirilmesi yolunda emek ve desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Sayın Valimiz Erdinç Yılmaz'a, Osmaniye Milletvekillerimize ve Düziçi OSB’nin kurulmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaymakam İlhan, Düziçi Karma organize sanayi bölgesi yol çalışmasını, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, İl genel meclis üyesi Fevzi Kamalı, İl özel idaresi yol işleri müdürü İsmail Doruk, Düziçi Belediyesi alt yapı ve bayındırlık müdürü Hüseyin Özel ile beraber DKOSB Düziçi Karma Organize Sanayi Bölgesi yol çalışmasını yerinde inceledi. Düziçi Kaymakamlık