Pandemi sürecinde canlarını ortaya koyarak çalışan ve insanların gönlünü kazanan sağlık çalışanları, Düziçi’nde de unutulmadı. AK Parti Düziçi Kadın Kolları, Düziçi Devlet Hastanesi’nin kahraman çalışanlarına destek vermek amacıyla hazırladıkları paketleri ikram etti.

Ak Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanı Özlem Cuma yaptığı açıklama da, içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, cansiperane ülkesi ve milleti için çalışan sağlık çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek, minnet ve şükranlarımızı sunmak için paketlerimizi hazırladık.

Ak Parti Düziçi Kadın Kolları olarak hazırladığımız paketleri Düziçi Devlet Hastanesi başhekimi Aysun Albayrak öncülüğünde çalışan tüm personelimize taktim ettik.

Dünyayı saran salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarının yanındayız. Yaptığınız her hizmet Türkiye için bir minnet!bizlerde Düziçi ak parti kadın kolları olarak Düziçi devlet hastanesi başhekimi sayın Aysun Albayrak ve ekibine moral amaçlı ikramlarda bulunduk.

Sürecin kahramanlarının yaptıkları fedakarlıkları, özverili çalışmaları görüyoruz, gördükçe milletçe gururlanıyoruz. Kahramanlarımıza ne yapsak az, bir nebze de yanlarında olabildiysek ne mutlu bize” dedi. Haber: Fatma Şimşek

Düziçi Ak Parti Kadın Kolları