AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti;

“Maneviyatımızın en üst seviyeye ulaştığı, iftar ve sahur bereketinin, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği, kılınan teravih namazları, okunan Hatim-i Şerifler ve dualar ile geçirdiğimiz rahmet, merhamet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek hamdolsun bir bayrama daha kavuştuk.

Mübarek ramazan günlerinin ardından gelen bayramımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu bayram, gönüllerimiz bayram yeridir. Sarılamasak ya da dokunamasak da kalplerimiz ve dualarımız sevdiklerimizledir. İnşallah, bir dahaki bayrama çok büyük bayram sofralarında birlikte olacağız.

Allah’ın izniyle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nın heyecanı ve manevi gücüyle birbirimize daha sıkı sarılmaya devam edecek ve bu sıkıntıyı geride bırakmış olacağız.

Millet olarak sahip olduğumuz sabır, erdem ve cesaretle, milli ve dini değerlerimizden aldığımız manevi güçle, aşamayacağımız hiçbir engel ve sorun yoktur.

Kendi değerlerimize yaslanıp birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kenetlendiğimiz sürece, yarınlarımız bugünlerimizden daha müreffeh ve daha mutlu olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta güvenliğimiz için yurt içinde yurt dışında görev yapan güvenlik güçlerimiz ve şehit ailelerimiz olmak üzere, bütün milletimizin ve İslâm âleminin bayramını tebrik ediyorum.

Tüm şehitlerimize ve bayrama erişememiş kardeşlerime Allah'tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Hastanelerde veya evlerinde tedavi sürecinde olan tüm kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum.”