İlçenin tek dağcılık kulübü olan Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü(DÜDAK) üyeleri projeleri hakkında Kaymakam Mutlu Almalı’yı bilgilendirdi.

Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Kadir Koska yaptığı açıklamada, Kulübümüz bir çok proje ve etkinliklerle Düziçi halkının takdirini kazanmıştır.

Pandemi öncesi her Pazar düzenlendiği doğa yürüyüşleri ile binlerce kişiyi doğaya çıkmasını sağlamıştır. Doğada duyarlı projelerle, çevre mücadelelerine aktif destek vermiştir.

Üyelerine temel dağcılık eğitimi vererek, bu sporun bilinçli yapılmasını sağlamıştır. Tüm Türkiye’de dağcılık faaliyetini gerçekleştiren DÜDAK yaz ve kış dağcılık kampları da düzenlemiştir.

Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı ise; Düziçi Dağcılık ve Doğa sporları kulübüne, bugüne kadar gerçekleştirdiği proje ve organizasyonlar için teşekkür ettiğini belirterek ilçe de bu tür faaliyetlerin yapılmasının Düziçi halkı için çok önemli olduğunu, her yaşta insanın doğayla buluşmasının ilçeye büyük katkı sağlayacağını, bundan sonraki projelerde her türlü desteği sağlayacağını belirtti.

Ziyaret sonrasında Düziçi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Kaymakam Almalı’ya forma hediye etti. Ersin Şimşek