Yargıtay: ATM'de Unutulan Kartı Kullanan Kişiye Bilişim Suçu İtirazı Reddedildi Yargıtay: ATM'de Unutulan Kartı Kullanan Kişiye Bilişim Suçu İtirazı Reddedildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, özellikle gelirleri kısıtlı olan vatandaşlara yönelik elektrik faturası desteği sunuyor. Bu destekler sayesinde vatandaşlar, zorunlu ihtiyaçlarını karşılamakta daha rahat bir nefes alıyorlar.

Para-3Kimlere Destek Veriliyor?

Aile Bakanlığı'nın belirlediği kriterlere göre, ihtiyaç sahibi olan hanelere düzenli olarak elektrik faturası yardımı yapılıyor.

Para-1Bu yardımların miktarı, hane içindeki kişi sayısına göre belirleniyor. Örneğin, 1-2 kişinin yaşadığı hanelere 112 TL, 3 kişinin yaşadığı hanelere 150 TL, 4 kişinin yaşadığı hanelere 187 TL, 5 ve daha fazla kişinin yaşadığı hanelere ise 225 TL elektrik faturası yardımı sağlanıyor.

Para 23Ayrıca kronik hastalara da aylık 225 TL elektrik faturası yardımı yapılıyor.

Para 5Başvuru ve Ödeme Süreci

Elektrik faturası yardımı almak için vatandaşların herhangi bir başvuru yapmasına gerek yok. Aile Bakanlığı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi hanelere ödemeler aylık olarak otomatik olarak yapılıyor. Ptt 2Vatandaşlar, ödemelerini PTT şubelerinden fatura ve kimlik ibraz ederek alabiliyorlar.

Para CezaDevletin sağladığı bu desteklerle, vatandaşlar ekonomik zorluklarla daha etkin bir şekilde mücadele edebiliyorlar.

Editör: Mehmet Çardak