Dallı “Kılıçdaroğlu Türkiye için önemli bir fırsat”

CHP Osmaniye Milletvekili A. Adayı Halil Dallı Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Millet İttifakının ortak Cumhurbaşkanı adayının açıklandığı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde tarihi açıklamaya tanıklık eden Milletvekili A. Adayı Halil Dallı , kararın Türkiye ve Osmaniye için sevindirici olduğunu söyledi.

Kararın Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Milletvekili A. Adayı Dallı “Uzun bir süredir 6’lı masa diye adlandırılan Millet İttifakının liderleri bir araya gelerek bugün ülkede yaşanan sorunların çıkışı ile ilgili, çözümü ile ilgili raporlar, politikalar hazırlandı. Bu politikalar 6 liderin imzası altına alındı ve sonuç itibari olarak bu 6’lı masanın aldığı kararları ve iradeyi hükümet politikası olarak uygulamak ile ilgili dün itibariyle Genel Bakanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı” dedi.

DALLI “ÜLKEMİZ ADINA SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞMEDİ”

CHP Osmaniye Milletvekili A. Adayı Halil Dallı , kararın Türkiye ve Osmaniye için sevindirici olduğunu kaydederek “Bu hem ülkemiz adına hem ilimiz adına son derece sevindirici bir gelişmedir. Ülkemiz adına sevindirici olan devlet geleneğini bilen devlet kurumlarına, kanunlarına göre hareket eden devlet adamlığı kimliğiyle siyaset yapan birisinin ülkede Cumhurbaşkanı yapması ve bu süreci yönetmesi gün itibariyle son derece anlamlı ve önemli” dedi.