Bu süreçte, özellikle mahalle sakinlerinin yaşadığı 1552 Sokak ve çevresinde, altyapı çalışmalarının ihmal edilmesi nedeniyle toz ve topraktan bıkmış durumda olduklarını ifade ediyorlar.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (8)Cumhuriyet Mahallesi'nde, Kilislilerin yoğunlukta olduğu bu bölge, 6 sokak tarafından çevrili ve yaklaşık 4 aydır herhangi bir belediye ekibinin uğramadığı belirtiliyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (7)Mahalle sakinleri, özellikle altyapı çalışmalarının yapılmaması nedeniyle yolların tozdan ve topraktan geçilmez hale geldiğini dile getiriyorlar.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (6)Bu süreçte, mahalle sakinleri arasında büyük bir rahatsızlık ve memnuniyetsizlik hakim.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (5) Toz ve toprak nedeniyle evlerin içerisinin de sürekli kirli olduğunu belirten vatandaşlar, çocuklarının ve yaşlılarının sağlığının tehlikeye girdiğinden endişe duyduklarını ifade ediyorlar.

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (4)Belediyenin bu bölgeye yönelik altyapı çalışmalarını ihmal etmesi, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor ve günlük yaşamı zorlaştırıyor.

Kadirli’de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi Kadirli’de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (3)Bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulması ve bölgeye gerekli bakımın yapılması için mahalle sakinleri yetkililere çağrıda bulunuyorlar. 

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (1)Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı Sorunları Halk Toz Ve Topraktan Bıkmış Durumda (2)

Muhabir: Resul Özdil