Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Hasan ÇOBAN ziyaretlerine devam ediyor.

Çoban, geçtiğimiz günlerde olağan genel seçimlerini tamamlayarak görevlerine başlayan STK'larımızın başkanlarına ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerine Ticaret ve Sanayi odasından başlayan Çoban, burada çiçeği burnunda meclis başkanı Yılmaz Ata'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ata ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çoban'a teşekkür etti.

OTSO başkanı Devrim Murat Aksoy'u ve başkan vekili Mehmet Ali Kaya'yı ise yine makamında ziyaret eden Çoban; 'Memleketimize hayırlı ve kalıcı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum' diyerek OTSO başkanına, meclis başkanına ve yönetimine misafir perverliklerinden dolayı teşekkür etti.

"ADALETE GÜVENİYORUZ"

Çoban, daha sonra Osmaniye'nin yeni seçilen BARO başkanı Av.Mehmet Karakoç'u makamında ziyaret etti. Başkan Karakoç, Çoban'ı avukat Aslıhan Maraş ile birlikte makamında karşılandı. Çoban burada yaptığı konuşmada. "Avukatların hukukun üstünlüğü ve adli hizmetlerin yerine getirilmesinde önemli katkılar sağladığını ifade ederek, Başkan Karakoç'a ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

"BAŞKAN ÇENET'İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ"

Çoban, geçtiğimiz günlerde olağan genel seçimlerini tamamlayarak güven tazeleyen Ticaret Borsası başkanı Sait Çenet'i ise geçirdiği rahatsızlığından dolayı hastanede ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini hemde hayırlı olsun temennisinde bulundu.

"ESNAF EKONOMİNİN BEL KEMİĞİDİR"

Meclis üyesi Hasan Çoban, Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Murat Yalçın'ı da ziyaret ederek ikinci döneminde şahsına ve yönetimine başarılar dileyerek şunları söyledi. "Ülkemizin ekonomisinde esnaf ve sanatkârlar, çok önemli bir yer tutmaktadır. Küçük ölçekli sermayesini emeğiyle birleştiren esnaflarımız ailelerini geçindirmekte; yanında işçi çalıştırmak suretiyle istihdam sağlamaktadır. Bu bağlamda esnaf ve sanatkârın işlerinin iyi olması ülke ekonomisine önemli katkılar sunmaktadır." Dedi.

"BAŞKAN ÖZER'DEN TEŞEKKÜR"

Cevdetiye belediye başkanı Mehmet Özer'i ise yeni köy muhtarı Ahmet Çelik ile birlikte ziyaret eden Hasan Çoban, burada başkan Özer'in beldeye yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Başkan Özer ise, yerel yönetimlerle özel idarenin sürekli istişare ederek, fikir alışverişinde bulunmak suretiyle çalışmalar yapması gerektiğini vurgulayarak, meclis üyesi Çoban'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.