Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri ve Facebook sosyal medya sayfası Düziçi Farsak Tv’nin kurucusu Merden İslah, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'nin (CGC) yeni üyesi oldu.

CGC Başkanı Ali Cihangir, İHA muhabiri İslah'a üyelik belgesi ve cemiyet rozetini takdim etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, cemiyet olarak her daim sahada olan meslektaşı Merdan İslah'ın üyeliğinin hayırlı olmasını diledi.

Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Cihangir, yeni üye kayıtlarının devam edeceğini söyledi.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetinin 2004'den bu yana faaliyette olduğunu anlatan Cihangir, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını dile getirdi.

Merdan İslah'a başarı dileyen Cihangir, "Düziçi İHA muhabiri Merdan bey gerek ajans muhabiri olarak ve gerekse sosyal medya paylaşımları ile ilçenin sorunlarını gündeme taşıyan başarılı bir arkadaşımızdır. Cemiyetimize üyeliğinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Düziçi İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri ve Facebook sosyal medya sayfası Düziçi Farsak Tv’nin kurucusu Merden İslah da, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti üyesi olmaktan mutlu olduğunu söyledi.