Osmaniye'nin Düziçi İlçesi Şehit Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde yapılacak olan asfaltlama çalışmaları için Adana Belediyesi Yol Şube müdürlüğü ekipleri inceleme gerçekleştirdi

Çevre yolu olarak bilinen caddede Adana belediyesi yol şube müdürü Erol Zorlu, Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda yol yapım çalışmamız dur durak bilmiyor, bugün Düziçi’ne gelerek yapılacak olan yol yapımı için Asfalt plentini ve çevre yolunda gerekli incelemeleri yaptık ifadelerini kullandı.

Düziçi Çevre Yolu
Düziçi Çevre Yolu

Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner yaptığı açıklamada; Sabır Gazetesi ve Turuncu Tv ortak facebook canlı yayınında yaptığımız açıklamada, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Kardeş Belediye olduğumuzu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar beyefendinin bulvar konusunda yardımcı olacağını ifade etmiştik.

Düziçi Çevre Yolu
Düziçi Çevre Yolu

Geçmiş haftalarda ziyaretine gidip temasta bulunduğumuz Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar beye ilçemizin çevre yolunu bulvar yapımında desteklenmesi konusunda görüşmelerin sonunda toplamda 15 km’lik Çevre yolumuzun yapılması bizim için çok önemli olduğunu bilen Zeydan başkanım taşın altına elini koydu.

Sorunları Çözmek için Gece-Gündüz Çalışacağız


Yol yapımına önümüzdeki günlerde başlanmasını bekliyoruz. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeydan Karalar ve Yol İdaresi Müdürü Erol Zorlu bey'e de çalışma ve incelemelerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Düziçi'nin önemli bir sorunu artık çözülüyor. Diğer sorunları çözmek için de gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.
Haber: Ersin Şimşek