✅ Celal Donbaloğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Düziçi Belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Donbaloğlu, mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden Düziçi Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum.

✅ Celal Donbaloğlu, İş hayatına 1992’de Çatalan Barajı’nda başladım. Basamakları birer birer çıkarak 2007’de Yolsan İnşaatı kurdum. Türkiye’nin doğusunda, batısında, kuzeyinde ve güneyinde çeşitli illerde bulundum, havasını soludum, ekmeğini yedim. Derelerle ovaları birleştirip çok büyük viyadükler, endüstriyel yapılar, metro istasyonları, tüneller, okullar, hamamlar, parklar ve bahçeler ile DSİ dere ıslah çalışması ve baraj inşaatları bitirdim. Deneyimlerimi ve tecrübelerimi ilçemizde hayal ettiğimiz projelerle entegre etmek için, gönüldaşlarımızla YA ALLAH BİSMİLLAH diyoruz.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

✅ İlçemizin coğrafi yapısını, ırmaklarını, dağlarını, ovalarını, yer altı su kaynaklarını en iyi şekilde imar etmek için canla başla çalışacağımdan hiçbir insanımızın şüphesi olmasın.

ON BEŞ BİN KİŞİYE İŞ VERDİM

✅ Ben ilçemize bağlı gurbetçi kardeşlerimle beraber yaklaşık on beş bin kişiyle, iş hayatında ekmek ve aş için bire bir çalıştım, onlara iş imkanı sağladım. Kuzey Irak, Katar’daki önemli projelerimizi tamamladık. Yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerimiz devam etmekte. Şuanda Polonya’da vatandaşlarımıza iş imkanı vererek, büyük projelerimizle yolumuza devam etmekteyiz.

İLÇENİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAĞIZ

✅ Bu ilçenin birleştirici gücü olmak, yeni bir yüz, yeni bir heyecan, umutsuz insanlarımıza umut olmak ve ticari, sosyal, ekonomik anlamda yeni projeleri hayata geçirmek için uzun ve zorlu bir yola çıktığımızı ifade etmek isterim. Projelerimizin uygulandığını göreceğimiz günlere erişmek için gece uyumadan, gündüz oturmadan üreten ve kendini yenileyen Düziçi için çalışacak, Düziçi hemşerilerimizin isteklerini "ulaşılabilir, sorgulanabilir belediyecilik anlayışı" ile emir telakki edeceğiz.

SORUNLARI BİLİYORUZ

✅ Şehrin tüm sorunlarını biliyoruz. Çözüm için de projeler üretiyoruz. Şikayet eden değil sorunlara doğru tanı ile kalıcı tedavi yapan olacağız. İlçemizin Türkiye okyanusundan hak ettiği payı alması için çalışacağımdan hiç endişeniz olmasın. Önce ülkemizin sonra partimiz anlayışının bir mensubu olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden Düziçi Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayı kendime bir borç olarak görüyorum. Sahipsiz ve çaresizlerin umudu olmak için geleceğe güvenle bakmak için hak ettiğimiz konuma taşınmak için siz kardeşlerimle el ele bu ilçeyi ayağa kaldıracağıma inancım tamdır. ifadelerini kullandı. Haber: Ersin Şimşek

celal-donbaloglu-duzici