Düziçi ilçemizden bir kaymakam daha çıkıyor

. İlk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü Düziçin’de tamamlayan Uğur Çam, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesini 2020 yılında bitirdi. Geçtiğimiz aylarda yapılan Kaymakam adaylığı yazılı sınavlarında büyük bir başarı göstererek, mülakata kalmaya hak kazanan Köseoğlu pastanesinin sahipleri Berrin Çam ve Dursun Çam oğulları Uğur Çam mülakat sınavında da büyük bir başarıya imza atarak Kaymakam Adayı olarak atanmaya hak kazandı.

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sonuçlarını 28 Ekim 2021 tarihinde açıklanmasının ardından Sabır gazetesi olarak kendisiyle görüştüğümüz Uğur Çam bizlere duygularını şekilde aktardı. Düziçi küçük bir ilçe, bu ilçeden yetişip Kaymakam adayı olmak benim içinde gurur verici. Ben Düziçi’nde doğdum, Düziçi’nde büyüdüm. Benim yetişmem de emeği olan başta aileme, öğretmenlerime ve bütün Düziçililere teşekkür ediyorum. Bundan sonra devletim ve milletim için elimden gelen çalışmaları yapacağım.” Dedi.

Bizlerde ilçemizden çıkan ve bu zorlu süreci başarıyla tamamlayan Uğur Çam’ı canı gönülden kutluyor. Devletimize, milletimize en güzel şekilde hizmet etmesini temenni ediyoruz. Haber: Ersin Şimşek